Ο Νομός Ιωαννίνων είναι ένας τόπος ασυναγώνιστης ομορφιάς, μέσα στη φύση και αποτελεί έναν ιδανικό προορισμό για κάθε είδους συνέδρια, μιας και διαθέτει τα πάντα.

Σε αυτήν διασταυρώνονται η Ιόνια οδός, η Εγνατία οδός, ο Παρααδριατικός άξονας και σε απόσταση λίγων χιλιομέτρων λειτουργούν 2 διεθνή αεροδρόμια αυτό των Ιωαννίνων και του Ακτίου καθώς και το λιμάνι της Ηγουμενίτσας.

Η περιοχή φιλοξενεί μοντέρνα ξενοδοχεία με συνεδριακά κέντρα και αίθουσες συσκέψεων, 2 σύγχρονα νοσοκομεία αλλά κι ένα από τα σημαντικότερα πανεπιστήμια της χώρας, με περισσότερους από 22.000 εγγεγραμμένους φοιτητές, που γεμίζουν την περιοχή με τη ζωντάνια και τη δημιουργικότητά τους.Η δε πόλη των Ιωαννίνων αποτελεί το κέντρο αναφοράς για αυτήν την δραστηριότητα σε όλη την Ήπειρο.

Πολιτισμός, αξιοθέατα, γαστρονομία,ηρεμία.

Αλλά δεν είναι μόνο η ατμόσφαιρα της χαλαρότητας που επικρατεί. Αποτελεί και την βάση για πολύ ενδιαφέρουσες δραστηριότητες στη φύση, σε ένα εκπληκτικό σκηνικό γεμάτο με βουνά, ποτάμια, κοιλάδες και λίμνες, που όλα αυτά συνθέτουν την εικόνα του τέλειου συνεδριακού τουρισμού.

Αν θέλετε να δώσετε στους εργαζόμενους ή στους πελάτες σας μία εμπειρία που θα αποτελέσει πηγή έμπνευσης για τα συνέδρια σας, επιλέξτε τον Νομό Ιωαννίνων. Θα βρείτε πολλαπλές επιλογές αιθουσών και συνεδριακών χώρων που θα σας βοηθήσει να οργανώσετε με τον καλύτερο τρόπο την εκδήλωση σας.