Ανακαλύψτε τον προορισμό

Ήπειρος …. ένας προορισμός που διαποτίζεται από το μεγαλείο των αιώνων που πέρασε μέσα από μια βαθιά πολιτιστική παράδοση, είναι ένα μέρος γεμάτο μυστικά που περιμένουν να ξεδιπλωθούν. Απλώνεται γύρω από την πιο εμπορική διαδρομή της ιστορίας, την Εγνατία Οδός, η Ήπειρος είναι ένας τόπος όπου οι πολιτισμοί και οι θρησκείες συνυπάρχουν για χρόνια, οι παραδόσεις τους μεταβιβάστηκαν για γενιές μέσω ιστοριών και θρύλων. Είναι μια πανέμορφη ορεινή περιοχή στα βορειοδυτικά άκρα της Ελλάδας, όπου το φυσικό περιβάλλον και η πλούσια πολιτιστική κληρονομιά παρέμειναν ανεπηρέαστα από την ταχεία και συχνά παράλογη ανάπτυξη της σύγχρονης εποχής.

Κάντε κλικ στο χάρτη / Κάντε την κράτησή σας

Συνέδρια

Αν θέλετε να δώσετε στους εργαζόμενους ή στους πελάτες σας μία εμπειρία που θα αποτελέσει πηγή έμπνευσης για τα συνέδρια σας, επιλέξτε τον Νομό Ιωαννίνων. Θα βρείτε πολλαπλές επιλογές αιθουσών και συνεδριακών χώρων που θα σας βοηθήσει να οργανώσετε με τον καλύτερο τρόπο την εκδήλωση σας.

Προφίλ Ένωσης

Η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων ιδρύθηκε τον Νοέμβριο του 1994 ως επαγγελματική μη κερδοσκοπική οργάνωση με έδρα τα Ιωάννινα. Τα ιδρυτικά μέλη ήταν μια μικρή ομάδα από επιχειρηματίες που ήταν ιδιοκτήτες ξενοδοχείων και που δραστηριοποιούνταν στην Περιφέρεια Ιωαννίνων. Σήμερα, 23 χρόνια αργότερα, η δύναμη της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων ενσωματώνει 70 ξενοδοχεία με 1800 δωμάτια και 4000 κρεβάτια, που αντιπροσωπεύουν περίπου το 60% των συνολικών ξενοδοχειακών κρεβατιών στην Περιφέρεια Ιωαννίνων.

Γιατί να γίνετε μέλος

Τα μέλη εκμεταλλεύονται όλες τις Στρατηγικές Συνεργασίες και συμφωνίες – προσφορές που επιτυγχάνει η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων σε συνεργασία με στρατηγικούς συνεργάτες.

Εργασία

Στείλτε μας το βιογραφικό σας για να γίνετε μέλος της συνεχούς αναπτυσσόμενης ομάδας μας!

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Προσβασιμότητα

Οδικώς
Η Ήπειρος είναι ένα σταυροδρόμι στη βορειοδυτική Ελλάδα, που συνδέει την Ανατολή με την Ευρώπη και το Νότο με τα Βαλκάνια. Υπάρχει οδική πρόσβαση μέσω της Εγνατίας Οδού Α2 – Ε90 προς / από Θεσσαλονίκη και Βορειοανατολικές Πόλεις, και μέσω του Ιονίου Αυτοκινητόδρομου Α5 προς / από Αθήνα και Νοτιοδυτικές Πόλεις.
Μέσω Αέρος
Η πρόσβαση στην Ήπειρο μπορεί να πραγματοποιηθεί με ευκολία, καθώς η περιοχή εξυπηρετείται από το Αεροδρόμιο Ιωαννίνων, το Αεροδρόμιο Πρέβεζας – Ακτίου και το Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης, τόσο για τις εθνικές όσο και για τις διεθνείς πτήσεις.