Φίλες και φίλοι,

Σας καλωσορίζουμε στο Νομό Ιωαννίνων. Στον πανέμορφο αυτόν προορισμό.

Μέσω της ιστοσελίδας μας φιλοδοξούμε να αποτελέσουμε ένα χρήσιμο οδηγό και φιλόξενο οικοδεσπότη για τον επισκέπτη, ένα στρατηγικό σύμμαχο για τους συναδέλφους ξενοδόχους, έναν πολύτιμο συνεργάτη για τους επαγγελματίες του τουρισμού.

Ευχόμαστε η περιήγηση στη σελίδα μας να καταφέρει να σας μεταφέρει νοερά στα μαγευτικά τοπία και να αποτελέσει το κίνητρο για να δείτε από κοντά τις ομορφιές τους.

Σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε την περιοχή μας, μια περιοχή γεμάτη εικόνες, ήχους και γεύσεις.Μια περιοχή που αφυπνίζει όλες τις αισθήσεις και προσφέρει νέες εμπειρίες. Τα επιβλητικά Τζουμέρκα, η χιλιοτραγουδισμένη Κόνιτσα, τα παραμυθένια Ζαγοροχώρια, το μοναδικό Μέτσοβο, τα πανέμορφα Ιωάννινα, η αρχαία Δωδώνη, το ιστορικό Πωγώνι και η πασίγνωστη Ζίτσα, σας περιμένουν για να κάνουν την επίσκεψή σας αξέχαστη.

Εμείς, ως Ένωση Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων, είμαστε εδώ για να διασφαλίσουμε πως οι ξενοδοχειακές μας μονάδες αλλά και οι άνθρωποί μας θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να κάνουμε τη διαμονή σας ποιοτική και άνετη.

Οι νέοι οδικοί άξονες της Ιόνιας και της Εγνατίας οδού, τα Διεθνή Αεροδρόμια των Ιωαννίνων και του Ακτίου καθώς και το λιμάνι της Ηγουμενίτσας καθιστούν πλέον την περιοχή μας εύκολα προσβάσιμη.

Με λίγα λοιπόν κλικ μπορεί πλέον ο καθένας σας  να αναζητήσει το κατάλληλο κατάλυμα για τις ανάγκες του, να μάθει χρήσιμες πληροφορίες για την περιοχή, να ενημερωθεί για τις προσφερόμενες δραστηριότητες και πολλά ακόμη.

Φίλες και φίλοι, εύχομαι η σελίδα μας να αποτελέσει ένα χρήσιμο οδηγό σε οποιαδήποτε αναζήτησή σας για την περιοχή. Εύχομαι, επίσης, ότι θα καταφέρει να σας ταξιδέψει στις απέραντες ομορφιές του τόπου μας, μεταφορικά και κυριολεκτικά.

Ως Ένωση Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων δεσμευόμαστε πως θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες για ανάπτυξη του τουριστικού μας προϊόντος παρέχοντας ελκυστικές και ποιοτικές υπηρεσίες, ώστε να κάνουμε την εμπειρία σας αξέχαστη.

Ας μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι «κάθε ταξίδι το ζεις τρεις φορές: όταν το ονειρεύεσαι, όταν το ζεις…και όταν το θυμάσαι».

Με εκτίμηση,

Πρόεδρος

Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων